İkinci lige şampiyon olarak çıkan İnegölspor yeni sezonun hazırlıklarına önceki gün gerçekleştirilen görev dağılımının akabinde hemen başladı. Yapılan görev dağılımına göre, İlhan Korkmaz Başkanlığındaki yönetimde İkinci Başkanlığa Kurtiş Güleç, Federasyon Temsilciliğine Osman Ceylan, Muhasipliğe Berat Ertopuz, Muhasip Yardımcılığına Hayri Demiray, Birinci Basın Sözcülüğüne Özhan Öztürk, İkinci Basın Sözcülüğüne Fahrettin Öztürk, Amatör Kulüpler Temsilciliğine Ersin Bahçeci, Amatör Kulüpler Temsilci Yardımcılığına Adnan Şahin, Tesisler Sorumluluğuna Ahmet Aka, Tesisler Sorumlu Yardımcılığına Murat Şirin ve İsmail Baştürk, Altyapı Sorumluluğuna Eşref Güç, Altyapı Sorumlu Yardımcılığına Fatih Sevinç, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Uğur Şenal, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlu Yardımcılığına Emrah Erim ve Serkan Taşdemir, Taraftar Sorumluluğuna ise Fahri Ekren getirildiler. Toplantıda transfer komitesi de belirlendi. İlhan Korkmaz Başkanlığındaki Transfer Komitesinde Özkan Öztürk, Emrah Erim, Kurtiş Güleç, Berat Ertopuz, Fahrettin Öztürk, Ersin Bahçeci ve Serkan Taşdemir yer aldı.

İÇ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SALI GÜNÜ BAŞLIYOR

2012-13 futbol sezonunda 2. ligde mücadele edecek olan İnegölspor"un yeni yönetimi olarak ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdiklerini bildiren Başkan İlhan Korkmaz, "Bu akşamki toplantımızın amacı, görev dağılımını gerçekleştirip, Transfer Komitemizi belirlemekti. Arkadaşlarımızla fikir birliği içerisinde görevlendirmelerimizi yaptık, Transfer Komitemizi oluşturduk. İnşallah 8 kişilik Transfer Komitemiz ile İnegölspor"umuza çok faydalı olacak futbol kardeşlerimizi kazandırırız. Salı gününden itibaren iç transfer görüşmelerimize başlayacağız. Kısmet olursa, futbolcu kardeşlerimizi Salı gününden itibaren 5"erli gruplar halinde İnegöl"e davet edeceğiz. Önümüzdeki sezonla alakalı görüşlerimizi bildireceğiz. Transfer edeceğimiz oyuncularla alakalı da zaten arkadaşlarımız ile hemfikiriz. Hocamız ile alakalı ön görüşmemizi yapmıştık. Aceleci davranmayı düşünmüyoruz. Önce iç transferi halledip, daha sonra dış transfere yönleneceğiz. İnegölspor"a en faydalı hangisi olacaksa, onları İnegölspor"a kazandırmaya çalışacağız. Ön görüşmeleri yaptığımız Teknik Direktörümüz konusunda da, yakın bir tarihte yeniden İnegöl"e davet edeceğiz. Transfer Komitemizin huzurunda Teknik Direktörümüz ve Yardımcıları ile alakalı imza törenimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Galatasaray - Sivasspor maçının VAR’ı Simone Sozza oldu Galatasaray - Sivasspor maçının VAR’ı Simone Sozza oldu

Öte yandan, iç transferde, Karabük"ten devre arasında gelen Güven Güneri"nin dışında diğer oyuncuların birer yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Yola devam edilmek istenmeyen oyunculara bu durum tebliğ edilip, kulüp bulmaları istenecek. Şampiyon takımdan genç Caner"e birçok talip olmasına rağmen, hiçbir oyuncu konusunda kulübe henüz resmi bir teklif gelmediği belirtildi.