Deplasman olarak bakıldığında 1 puanın iyi düşünülebileceğini ifade eden Taşkın Güngör,

"Deplasman olarak baktığınızda 1 puan iyi diye düşünülebilir ama bizim açımızdan oyunsal anlamda düşük oynadığımız bir karşılaşma oldu. Özellikle rakibe verdiğimiz pozisyon anlamında zafiyetlerimiz fazlaydı. Oyunsal anlamda oyunu tutan bir görüntümüz yoktu.

Buna rağmen 1-0 öne geçtiğimiz bir karşılaşma. Rakibin riske gireceği 2. yarı oynayacaktık. Fakat 2. yarının hemen başlarında golü yememiz rakibe özellikle psikolojik anlamda çok güçlendirdi ve daha agresif daha istekli oynamaya başladılar. Bizim bu kadar tecrübeli kadro buna müsaade etmemesi gerekiyordu.

Aksine bizim o dönemlerde 2. 3. golü bulmamız gerekiyordu. Çünkü rakibin arkaya boşalttığı, tamamıyla riske girdiği dönemlerde usta takım, deneyimli kadro 2-3 pasta gole gitmesi gerekiyordu. Maalesef biz o olgunluğu o aksiyonu gösteremedik. O anlamda üzgünüm ama baktığınız zaman rakipten 1 puan almak önemli" dedi.

EN DÜŞÜK OYNADIĞIMIZ MAÇ

İnegölspor 1 Puan Aldı, Rakibi 3. Lige Düştü İnegölspor 1 Puan Aldı, Rakibi 3. Lige Düştü

"Belki son haftalarda insanlar hep 1 puan diye düşünülebilir ama bunun hiç puan almadan da dönüşü vardır" diyen Güngör, şöyle devam etti:

"O nedenle ve oyuna baktığımız zaman her 2 tarafa da gidip gelen bir oyun. Yani bizim de Fatih ve Ekrem'in karşı karşıya pozisyonları var fakat rakibinde 2-3 tane çok kritik pozisyonları var. Biz maçı da kaybedebilirdik. Bu anlamda bizim için mağlup olmamak yine her şeye rağmen ayakta durmamızı sağlayan, en azından ileriye güvenle bakmamızı sağlayan bir sonuç. Biz geldikten sonra 6. maçımız oldu.

Mağlup olduğumuz Tokatspor maçı da dahil her halde en düşük oynadığımız karşılaşma diyebiliriz. Oynadığımız maçların en vasatı buradaydı. O anlamda biraz üzgünüm. Onun dışında alınan puan her şeye rağmen artı olarak hanemize yazılır ve rakibin gardının çok düştüğü bir karşılaşma oldu.

Ama inşallah önümüzdeki maçlarda alacağımız puanla ligdeki yerimizi belirleme anlamında önemli. Mücadele devam edeceğiz. Daha çok çalışıp önümüze bakacağız"