45 YILDIR ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltıda konuşan Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şube Başkanı Yakup Tokgöz, "Yeni eğitim öğretim yılının eğitimci, öğrenci ve velilerimiz için başarılı ve hayırlı olmasını dilerim. 45 yıldır aynı aşk ve azimle çalışmalarını sürdüren Anadolu Gençlik Derneğimiz, iyinin, doğrunun, faydalının ve adil olanın hakim olması için çalışmalarına devam etmektedir. Bu amaç ve şuurla her genç bir yarındır diyerek öğrenci kardeşlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

"Anadolu Gençlik olarak sadece öğrenci kardeşlerimize manevi değerler değil aynı zamanda içinde yaşadığımız toplumun yapısını, insan ilişkilerinin nasıl olacağını, bireysel ve toplumsal sorumluluklarımızın neler olacağını anlatıp güzel huyların davranış haline getirilmesi için çaba sarf ediyoruz. Bunun için gençlerimize ahlaki eğitimler veriyoruz. Birbirlerine tahammül eden kardeşlik ortamını pekiştirecek, muhabbet sahibi pırıl pırıl gençler yetişsin istiyoruz. Nasıl bir gençlik istiyoruz, milli ve manevi değerlerine bağlı, insanların dertleri ile dertlenen, yaratılış gayesini bilen, merhamet sahibi, hak ve adalet duygusu oluşan, insana, doğaya ve canlıya kıymet veren bir gençlik istiyoruz."

"Her şey gelişmekte ve değişmektedir. Eğitim sistemleri ve yöntemleri değişir, bilim, teknik ve teknoloji değişir, ama değişmeyen bir şey vardır; o da insani değerlerdir. Bizlere düşen görevse, bu değerleri taşımak, sahip çıkmak ve yaymaktır. Eğitimde okul ve aile işbirliği nasıl vazgeçilmez bir öğe ise bizler de öğrencilerin sosyal hayatlarında doğru yer bulmaları için çaba sarf ediyoruz. Günlük hayatta öğrenciye, arkadaş ortamından veya çevresinden alkol ve zararlı maddeler gibi bir zarar gelmemesi için gençlere sahip çıkıyoruz. Son zamanlarda basından gördüğümüz üzere İnegöl'de gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirleri çoğalmaktadır. Gençlerimizi bunlara karşı dikkatle uyarıyor emniyetimizin bu konuda daha hassas ve titiz çalışma yapmasını temenni ediyoruz."

"Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi olarak, liselerde ve ortaokullarda öğrenci faaliyetleri yapıyoruz. Bizler üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Okullarımızda da öğretmenlerimizin aynı heyecan ve gayretle öğrencilerle ilgileneceklerinden şüphemiz yoktur. Hedefimiz sorgulayan, araştıran, özgüven sahibi, kendi kararını verebilen, kararlarının sorumluluğunu taşıyan, eleştirmekle kalmayıp çözüm üreten bir nesil olarak gençleri geleceğe hazırlamaktır." diye konuştu.

Kırmızı et üretiminde artış! Kırmızı et üretiminde artış!