Galatasaray Kadın Futbol Takımı şampiyon oldu Galatasaray Kadın Futbol Takımı şampiyon oldu

BERABERLİK VE DAYANIŞMA GECESİNDE BULUŞTULAR

İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü geçtiğimiz akşam Vizyon Balo Salonunda birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi. Kulübün eski başkan ve yöneticilerinin de katıldığı programda konuşan Başkan Kamuran Balkan, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği ve gecesi düzenlemeye karar verdik. Yaptığımız değerlendirme sonucunda taverna müziğinin usta temsilcilerinden olan değerli sanatçımız Arif Susam konseri ile yemeğimizi taçlandırıyoruz.

Gecemiz için sağolsunlar esnaflarımız ellerinden geldiğince kulüplerimize sahip çıkıp destek oluyor. Katkıda bulunan bütün kurum ve kuruluşların yanında iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum.i Bu gecede ayrıca lösemili çocuklarımızın yararına 5 büyük takımımız ve İnegölspor'umuzun imzalı formalarını açık arttırma usülü satacağız. Gelirini de bu amansız hastalıkla mücadele eden yavrularımıza göndereceğiz. Tüm sponsorlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum " diye konuştu.

İNEGÖLSPOR'UN FORMALARININ LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA SATIŞI YAPILDI

Balkan'ın konuşmasının ardından eski başkanlardan Mehmet Bayrak selamlama konuşması gerçekleştirirken; Belediye Başkan Yardımcısı ve kulübün eski yöneticilerinden Rıdvan Kocaağa da geceye katılan ve destek olan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Sosyete Kazım şov ve şampiyonluk yaşayan 5 Süper Lig takımının yanı sıra İnegölspor'un formalarının lösemili çocuklar yararına satışı yapıldı. Program Arif Susam konseri ile son buldu.