ELEMAN YETERSİZ

Haber hattımıza ulaşan okuyucularımız, Postan ile alakalı yaşadıkları sorunları aktardılar. Eleman yetersizliğinden binlerce tebligat adreslere ya geç gidiyor ya da gitmiyor. Tebligatların fazla olması ve PTT'nin eleman yetersizliği birleşince ortaya sorunlu bir tablo çıktı. Sorunlar vatandaşı canından bezdirirken; çileyi yine vatandaş çekiyor.

TEBLİGATLAR ULAŞMIYOR

Adreslere geç gelen yada hiç gelmeyen tebligatlar, PTT dağıtıcısı tarafından mahalle muhtarlıklarına bırakılıyor. Resmi kurumlardan gelen tebligatlar vatandaşlara ulaşamadığı için muhtarlıklarda birikiyor. Trafik cezaları, avukatlardan gelen çeşitli tebligatlar, icra amaçlı gönderilen tebligatlar ve daha birçok konuda gönderilen mahkeme tebligatları tüm mahalle muhtarlarında yığılmış durumda.

AYLARDIR SORUN SÜRÜYOR

Bu PTT sorununun aylardır devam ettiği öğrenilirken; yetkililerin konuyu zaman çözüme kavuşturacağı ise bilinmiyor. Öte yandan, yeni kimlik ile ehliyete başvuran vatandaşlar da dağıtım yapan personelin işini tam yapmamasından dolayı kendi işini kendi görüyor. Personel, evde olduğu halde vatandaşa ulaşamadık notu bırakıyor. Vatandaşlar da ehliyet ve kimliklerini gidip şubeden almak zorunda kalıyor.

SİZ DE HABER HATTIMIZI ARAYABİLİRSİNİZ

İnegöl'ün haber hattı: 715 30 57... Mail adresimiz: [email protected]

Kobani Davasında Kararlar Açıklandı Kobani Davasında Kararlar Açıklandı

Bizi arayın, İnegöl'ün haberi olsun.

Haber hattımızda, şehrimizle alakalı tüm şikayet, talep ve görüşleri gündeme getiriyoruz. Haber hattımıza, İnegöl'deki ilginç foto ve videoları gönderebilirsiniz