Gelin Arabası Neden Çekiciye Yüklendi?

Adana Kozan'da dün akşam evlenen çift, arkadaşlarının yaptığı sıradışı şaka ile karşılaştı. Oto kurtarıcı olan arkadaşları, gelin arabasını çekiciye yükleme şakası yaparak herkesi şaşırttı.

Gelin Arabası Çekici (3)

Şaka Anında Yaşananlar

Gelin aracının çekiciye yüklendiği haberini alan damat, duruma inanamadı. Arkadaşının şakasıyla karşı karşıya kalan çift, başta şaşkınlık yaşasa da sonrasında durumu esprili bir şekilde karşıladı.

Gelin Arabası Çekici (1)

Oto kurtarıcı arkadaşı Serhat Türkel, “Damat kalp krizi de geçirmiş olabilir bu şakadan sonra. Ben aynı zamanda berberim 3 ay önce arkadaşıma 'Ben senin arabanı kaldırım bugün olmazsa yarın' dedim. O gün bugündü. Damat ve ailesi biraz sıkıntı yaşadı ama yapacak bir şey yok. Büyük çekici arabamla geldim. Damadın aracını çektik ve yol kestik. Damat görmedi haberi gitti ve 'Bir an önce arabamı indirsin' demiş. 7 yıllık arkadaşım canım ciğerim. İkisini birden alsın balayına gitsin. Bin lira versin, indirelim” dedim 500 lira yollamış bizde onunla gider paça çorbası içeriz. Unutulmaz bir gün oldu. Arkadaşımı ve eşine Allah mutluluk versin”" dedi.

Gelin Arabası Çekici (2)

Düğün Konvoyu Nasıl Son Buldu?

Düğün sonunda, gelin ve damat çekici öncülüğünde bir konvoyla evlerine uğurlandı. Bu sıra dışı olay, düğünün en unutulmaz anlarından biri olarak hafızalara kazındı.

Gelin arabasını kurtarmak için damadın 500 lira göndermesi ve arkadaşlarının bu parayla gider paça çorbası içme planları da düğünün ilginç detayları arasında yer aldı.

Düğüne katılanlar, gelin aracının çekiciye yüklenmesine şaşkınlıkla karşılık verirken, "Damada bu yapılır mı?" diyerek tepki gösterdi.

YAPAY ZEKA DEVRİMİ: İŞSİZ Mİ KALACAĞIZ? YAPAY ZEKA DEVRİMİ: İŞSİZ Mİ KALACAĞIZ?

Gelin Arabası Çekici (5)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR