Tüm siyasi partilerin yerel seçim hazırlıkları devam ederken Gelecek Partisi'nde dün A takım belirlendi. Gündem de Özgür Özel'e koltuğunu kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkan seçimlen Ahmet Davutoğlu'na ziyareti konuşulurken bir istifa haberi geldi.

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Semih Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada partiden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Aksoy, kuruluşundan itibaren içerisinde yer aldığı Gelecek Partisi’nden gördüğü lüzum üzerine istifa ettiğini belirtti.

880 KİŞİ İSTİFA ETTİ

Aksoy ayrıca; kendisi ile birlikte Malatya İl Başkanlığı, Başkanlık Kurulu, Yönetim Kurulu, Etik Kurulu, Disiplin Kurulu ve 13 ilçe başkanı ile yönetim kurulları olarak da topluca istifa edildiğini dile getirdi. Aksoy, toplamda 880 üyenin Gelecek Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı.

GELECEK VE SAADET 100 BÖLGEDE SEÇİME ORTAK GİRECEK

Öte yandan Gelecek Partisi ve Saadet Partisi, 31 Mart'ta toplam 100 bölgede seçime ortak gireceklerini açıkladı.  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçen hafta Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile yaptıkları görüşmeyi anlattı.Davutoğlu, ''Büyükşehirlerden, illerden ve ilçelerden oluşan 100 seçim bölgesinde seçimlere ortak gireceğiz." dedi. Ahmet Davutoğlu, bunun ilk aşama olduğunu ve çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Güneş patlaması sonucu Almanya’da Kuzey Işıkları görüldü Güneş patlaması sonucu Almanya’da Kuzey Işıkları görüldü

Editör: Fırat Çelik