Kocaeli’nin Gebze ilçesinde rutin bir gün, bir anda korku dolu anlara sahne oldu. Muallimköy Mahallesinde seyir halindeyken alev topuna dönüşen bir servis minibüsü, içindeki işçileri ölümün kıyısına getirdi. İşçiler, son anda araçtan kaçarak canlarını kurtardı. Peki bu tehlikeli durum nasıl başladı, sonrasında ne oldu?

İstanbul’da polise direnen şüphelilerle arbede kamerada: Asker kaçakları polise saldırdı İstanbul’da polise direnen şüphelilerle arbede kamerada: Asker kaçakları polise saldırdı

Ölümle Burun Buruna

Edinilen bilgilere göre, olay Muallimköy Mahallesinde gerçekleşti. İşçileri bıraktığı bir esnada alev alan servis minibüsü, adeta bir alev topuna dönüştü. İçerideki yolcular, yaşanan panikle kendilerini dışarı attı.

Hızlı Müdahale Hayat Kurtardı

112 Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Araç kullanılamaz hale gelirken, işçilerin yara almadan kurtulması büyük bir faciayı önledi.

Trafikte Aksaklık ve Soruşturma

Yangın nedeniyle bölgede trafik aksamaları yaşanırken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Minibüs yangınının sebebi ve olası sonuçları üzerinde duruluyor.

Kaynak: