Gebze Haberleri

Gebze haberleri ve güncel Gebze gelişmeleri, Gebze ile ilgili tüm video, Gebze fotoğrafları ve Gebze haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Tır ile çarpıştıktan sonra kontrolden çıkan bir otomobilden yola fırlayan yolcu, başka bir aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Türkiye

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikada sanayi tüpünün patlaması neticesinde 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Asayiş

Kocaeli Gebze'de otomobilin beton elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir şahıs, yeniden bir araya gelme isteğini reddeden eski sevgilisinin evinin önüne benzin dökerek yaktı. Güvenlik kamerasına...

Asayiş

İstanbul'dan hırsızlık için geldikleri belirlenen şüpheliler, Gebze'de bir tır garajının çevresinde dolaşırken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Türkiye

 Kocaeli, Gebze'de meydana gelen büyük yangın, lojistik fabrikadan başlayarak komşu fabrikalara da yayıldı. İtfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Asayiş

Gebze'deki bir servis minibüsünde çıkan yangında işçiler nasıl kurtuldu? Bu tehlikeli durum trafiği nasıl etkiledi?

Çevre

Kocaeli'de 2 gün süren yoğun yağış, özellikle Gebze ve Çayırova ilçelerinde yaşam olumsuzlukları yaşanıyor.

Asayiş

Kaza Anı Kameralarda: Gebze'de Araç İskeleden Suya Uçtu!

Asayiş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hamile bir kadını darp ederek düşük yapmasına sebep olan şahsın iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi...

Asayiş

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otomobilin frenlerinin tutmadığını fark eden sürücü, herhangi bir kazaya sebep olmamak için yol kenarındaki refüje çarparak durdu.

Asayiş

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde su soğutma tesisatı yapımı esnasında yangın çıktı. Yangında bir işçi elinden yaralandı.