Gabba, çalışanlarının emeklerini onurlandırmak ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlediği törende, “Yalın Dönüşüm” süreci kapsamında öne çıkan projeler ve personelleri sahnede kutladı.

Genel Müdür Hakan Bingöl: “Gabba artık dünya markası yolunda”
Törende konuşan Gabba Genel Müdürü Hakan Bingöl, firmanın dört yıl önceki yolculuğunu hatırlatarak, “Gabba, bugün onlarca marka mağazası olan, kendi segmentinde katma değeri yüksek ürünleri üreten ve turqualıty marka programına girme aşamasına gelen bir marka oldu. Bu başarı sizlerin gayretiyle gerçekleşti” dedi.

Mustafa Işık: “İyileştir, geliştir ve ilham ver”
Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Işık, “Yalın dönüşüm ve Kaizen projeleriyle israftan arındırılmış, daha verimli bir üretim sürecine geçiyoruz. Bu yıl 22 Kaizen projesi arasından 11’i ödüle layık görüldü. Ayrıca 5S çalışmalarıyla düzenli ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturuyoruz. Bundan sonra yıldız personel seçimini de düzenli hale getireceğiz” dedi.

Ödül alan ekip ve çalışanlar
Ar-Ge Ekibi: Onur Deniz, Serpil Karataş, Serkan Yıldırım, Ümit Kambur, Yunus Emre Yılmaz, Elif Kaymakçı.
Sünger Depo Ekibi: İbrahim Afşar, Eyüp Ayaz, Yusuf Taştan, Mehmet Durak, Erman Akiç, Eşref Yılmaz.

Bireysel Kaizen Ödülleri:
Cam temper işlemi projesi: Durak Doğan
Kalıp optimizasyonu projesi: Vehbi Yolu
Delik açma prosesi iyileştirmesi: Yusuf İnan
5S Ödülleri:
Metal depo sorumlusu: Çetin Sağ
Koltuk ön hazırlık ekibi: Ersan Erdoğan, Emre Güneş, Erman Akiç, İbrahim Reşvani, Recep Demir, Ubey Tayha Can

“Bu törenler geleneksel hale gelecek”
Törende konuşan yöneticiler, organizasyonun bundan sonra düzenli olarak yapılacağını, ekip ruhunun ve başarı kültürünün güçlenmesi için ödüllendirme sürecinin devam edeceğini ifade etti.




