Bursa Gemlik’te polisten kaçan araç, terk edilmiş olarak bulundu Bursa Gemlik’te polisten kaçan araç, terk edilmiş olarak bulundu

Fuhuş baskını yapılan adreste fuhşa özgü odalar olduğu belirlenirken, ayrıca öğrenciler için indirimli fiyat tarifelerinin olduğu ortaya çıktı.   
 
  Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede bir adreste fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine 3 ay boyunca fiziki ve teknik takip yaptı.

Takip sonucu harekete geçen ekipler, savcılıktan alınan izinle adrese operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, fuhşa teşvik ve aracılık eden D.K. adlı bir kadın ile fuhuşa zorlandığı tespit edilen 3 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı. 

 Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede evde fuhşa özgü tasarlanan odalar ve cinsel içerikli ürünler bulunduğu belirlendi. Fuhuş evinde ayrıca öğrenciler için indirimli fiyat tarifeleri yapıldığı da ortaya çıktı. 

D.K. isimli kadın, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fuhşa zorlanan yabancı uyruklu 3 mağdurun işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
 

ASAYİŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK