Magazin

Fenomenler Diken Üstünde, İşte Sıradaki Fenomen

Sosyal medya fenomenleri ve güzellik merkezi sahipleri Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından, sektördeki diğer fenomenler paniğe kapıldı. Fenomen Nevra Bilem de dolandırıcılık iddialarıyla gündemde. Bu gelişmeler, vergi müfettişlerinin dikkatini çekti ve incelemeler başladı.

Abone Ol

Fenomenler Tayyar Öz-Özlem Lina Öz (Tayyargiller) ile 'Şulemsi' takma adlı Şule Kayatürk'ün güzellik merkezlerinde de vergi müfettişleri inceleme başlattı. MASAK'ın da devreye girmesi olası.

Nevra Bilem'e Yönelik Dolandırıcılık Suçlamaları

"Yaklaşık 1.5 milyon kişinin takip ettiği Bilem, lüks yaşamı ve sürekli reklam paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Onlarca kişi 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diyerek şikayetçi oldu."

Bilem'in adı, bedava tatil vaadiyle devre mülk satışı ve mobilya reklamlarında dolandırıcılık iddialarına karıştı. Mağdurlar, ödemeleri Bilem'in akrabasının hesabına yaptıklarını iddia ediyor.

"30 bin lira bile gönderen var. Bildiğim kadarıyla 20-25 kişi mağdur. Bedava tatil yalanıyla devre mülk satıldı, alan pişman oldu."

Fenomenlerde Korku ve Sosyal Medya Hesaplarında Temizlik

Vergi incelemesi ve dolandırıcılık iddiaları, fenomenler arasında paniğe neden oldu. Bazıları sosyal medya hesaplarını gizlemeye başladı.