Fenerbahçe'de resmi bir duyuru herkesi şaşırttı! Ali Koç liderliğindeki Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de üst sıralarda mücadele eden bir ekip olarak kadrosunu güçlendirmek amacıyla önemli bir adım attı. Sarı-lacivertli ekip, yaz transfer döneminde anlaşma sağlayamadığı Milan'lı Krunic yerine yeni bir orta saha oyuncusu transfer etme kararı aldı. Detaylar haberimizde…

Ocak ayındaki transfer çalışmaları Fenerbahçe cephesinde hızla devam ediyor. Sarı-lacivertliler, özellikle Becao, Djiku, Serdar Aziz ve Luan Peres gibi oyuncuların ardı ardına yaşadığı sakatlıklar sonrasında savunma ve orta saha hattını güçlendirmek amacıyla devre arası transfer görüşmelerini hızlandırdı.

Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Thomas Partey, Ocak Ayında Sarı-Lacivertli Formayı Giyebilir!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde birçok oyuncu olduğu, ancak ocak ayında sürpriz bir ismin gündemde olduğu belirtiliyor. İngiliz ekibi Arsenal'den gelen flaş bir haber ise dikkat çekici. ESPN'de yer alan habere göre Londra ekibi Thomas Partey ile yollarını ayırma kararı almış durumda. Haberde, oyuncunun devre arası transfer döneminde takımdan gönderileceği ve bu hamlenin yeni transferlere zemin hazırlayacağı ifade ediliyor. Ganalı yıldız, 2020/21 sezonunun başında Atletico Madrid'den Arsenal'e transfer olmuş ve İngiliz ekibinin formasını 104 maçta 5 gol atarak 4 asistle temsil etmiştir.

Editör: Fırat Çelik