Fenerbahçe Spor Kulübü, 6-7 Haziran 2026 tarihlerinde yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nun kesin sonuçlarını açıkladı. Kulüp Seçim Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu imzasıyla paylaşılan sonuçlara göre, mevcut başkan Aziz Yıldırım, üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi.
Açıklamada, Yıldırım’ın listesindeki asil ve yedek üyelerin de Yönetim Kurulu üyeliklerine 7 Haziran 2026 itibarıyla seçildiği bildirildi. Tüzüğün ilgili maddeleri uyarınca sayım ve seçim sonuçlarına herhangi bir itiraz bulunmadığı için sonuçların kesinleştiği vurgulandı.
Genel kurulda kullanılan toplam oy sayısı 27.387 olarak kaydedilirken, geçerli oy sayısı 27.172, boş oy sayısı 80 ve geçersiz oy sayısı 135 olarak belirlendi. Aziz Yıldırım 17.245 oy alarak seçimi kazandı, rakibi Hakan Safi ise 9.927 oy aldı.
Seçim sonuçları 8 Haziran 2026 tarihinde tüzüğe uygun şekilde ilan edildi.




