Maçın 53. dakikasında VAR hakemi Hüseyin Göçek, Arda Kardeşler'i pozisyonu yeniden değerlendirmesi için uyardı. Göçek, Samet'in Livakovic'ten önce müdahalesine ve olası bir elle oynama ihtimaline dikkat çekti.

Hüseyin Göçek: "Arda, bir dakika oyunu başlatma. Samet kayarak giriyor, Livakovic'ten önce müdahalesi var, sağ dirseği açık. Top dirseğine çarpıyor veya dirseğiyle topu kesiyor. Gel monitörden pozisyonu izle, yorumlayabilirsin."

Hakem Kardeşler'in Pozisyon Değerlendirmesi

Sahada bulunan hakem Arda Kardeşler, VAR'dan gelen uyarıya rağmen pozisyonu net bir şekilde gördüğünü ve oyunu devam ettirme kararı aldığını belirtti.

TOFAŞ, Bahçeşehir deplasmanından galibiyetle  döndü TOFAŞ, Bahçeşehir deplasmanından galibiyetle döndü
Arda Kardeşler: "Hüseyin, pozisyona çok uzak değildim. Önüm açıktı. Pozisyonu net gördüm. Tamamen bir çarpma, elle veya kolla oynama yok. Çok yakın mesafe. Kolun doğal konumda olduğunu düşünüyorum."

İşte O Konuşmanın Tamamı: 

VAR Hüseyin Göçek: "Arda, bir dakika oyunu başlatma."

Hakem Arda Kardeşler: "Ne oldu?"

Hüseyin Göçek: "Samet kayarak giriyor, Livakovic'ten önce müdahalesi var, sağ dirseği açık. Top dirseğine çarpıyor veya dirseğiyle topu kesiyor. Pozisyona bakar mısın? Seni VAR'a davet ediyorum. Gel monitörden pozisyonu izle, yorumlayabilirsin. Kol, vücuttan fazla açık."

Arda Kardeşler: "Hüseyin, pozisyona çok uzak değildim. Önüm açıktı. Pozisyonu net gördüm. Tamamen bir çarpma, elle veya kolla oynama yok."

Hüseyin Göçek: "Benim önümde şu an görüntü duruyor. Gel istersen sen de bak pozisyona."

Arda Kardeşler: "Çok yakın mesafe. Kolun doğal konumda olduğunu düşünüyorum. Çünkü pozisyonu gördüm. Ben oyunu devam ettireceğim."

Editör: Umut Gökdaş