Basketbol Süper Ligi'nin 30. hafta mücadelesinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk eden Fenerbahçe Beko, parkeden 94-70'lik net bir galibiyetle ayrılarak normal sezonu zirvede tamamladı.

Bursaspor Kaptanı ile Yollar Ayrıldı!
Bursaspor Kaptanı ile Yollar Ayrıldı!
İçeriği Görüntüle

Ülker Etkinlik ve Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe Beko, baştan sona üstün götürdüğü mücadelede Galatasaray’ı 24 sayı farkla mağlup etti. Bu sonuçla sarı-lacivertliler, Basketbol Süper Ligi'nde sezonu 27 galibiyet ve 3 mağlubiyetle tamamlayarak normal sezon liderliğini garantiledi.

Tarık Biberoviç Gecenin Yıldızı Oldu

Fenerbahçe Beko’da Tarık Biberoviç attığı 16 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, onu Baldwin IV 15, Guduric 14 ve Metecan Birsen 12 sayıyla takip etti. Sarı-kırmızılı ekipte ise Buğrahan Tuncer 15 sayıyla takımının en çok skor üreten oyuncusu oldu.

Periyot Skorları

  • 1. Periyot: 23-16
  • Devre: 53-32
  • 3. Periyot: 75-52
  • Maç Sonu: 94-70

Galatasaray’ın Sıradaki Rakibi Anadolu Efes

Ligde bu sezon beklentilerin altında kalan Galatasaray, normal sezonun son maçında 20 Mayıs Salı günü sahasında Anadolu Efes’i konuk edecek.

Kaynak: DHA