Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından satışı gerçekleşen ve Torunlar Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesine katılan İNGAZ’ın adı değişiyor. İnegöl’de uzun yıllardır İNGAZ adı ile hizmet veren firmanın yeni ismi belli oldu.

Nisan ayında, Arsan Group’a ait İngaz İnegöl Doğalgaz Dağıtım AŞ’nin satış ihalesini, 1.400.000.000 liralık teklifiyle Torunlar Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin [TRGYO] bağlı ortaklığı Torunlar Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı. Torunlar Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ’ye ait yeni yönetimin 1 Haziran itibari ile göreve başlaması bekleniyor.

Arsan Group öncesi İNGAZ’da Genel Müdür olarak görev yapan ve İnegöllüler tarafından yakından tanınan Faruk Coşkun’un ise yeni süreçte Genel Müdür olarak İnegöl’de görev yapacağı öğrenildi.

Öte yandan kurulduğundan beri İnegöl’de İNGAZ adı ile hizmet veren firmanın adı önümüzdeki günlerde ‘T GAZ’ olarak değiştirileceği öğrenildi.

İnegöl’de doğal gaz dağıtım hizmetlerinde önemli bir yer tutan İNGAZ’ın isim değişikliği ve yeni yönetimi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Yeni adıyla T GAZ, İnegöl halkına hizmet vermeye devam edecek.

Kaynak: inegolonline.com