Fatih Portakal "Haksızlık Yapmışım. Çok kısır düşünmüşüm. Fenerbahçe kulübü 2022-2023 sezonunda tam 9 kupa almış." diyerek Fenerbahçeden özür diledi.

Fatih Portakal canlı yayın sırasında Fenerbahçe'den 5 senedir kupa alamıyor sanıyordum diye özür diledi ve sözlerine şunları ekledi;

Ben haksızlık etmişim  geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe şampiyonluk kupasını alamadı ya   Ali koçta 5 senedir Fenerbahçenin  başındaydı ve bir değişim Fenerbahçe'yede şart demiştim erken konuşmuşum bugün karşıma şak diye bir haber çıktı. 

 Fenerbahçe futbol kulübü 2022-2023 sezonunda;

Kadın futbol da iki kupa kadın voleybol da 2 şampiyonluk kupası kadın masa tenisin de iki şampiyonluk kupası tekerlekli sandalye takımı iki kupa şampiyonluk kupası futbolda erkekler bir kupa almış  ve olayı sadece ben o kadar kısır düşünmüşüm ki onusadece futbola indirgemişim futbolda başarı elde edilemedi diye evet dedim değişim olsun Fenerbahçe'de ama böyle de bir başarıya imza atılmış haksızlık yapmışım ben Fenerbahçe'ye 9 kupa almış yıllardır da basketbol da ve voleybol da başarılara imza atmış.

BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi

''Fenerbahçe 9 kupa almış 2022-2023 sezonun da ben özür diliyorum sizlerden haksızlık yapmışım Fenerbahçe yönetimini ve Taraftarını  tebrik ediyorum'' dedi.

Editör: Fırat Çelik