Cinayetin Perde Arkası

Yakınları Tarafından Kayıp İhbarı

59 yaşındaki emekli polis memuru ve özel güvenlik şirketi işletmecisi Fahri Akcin, 14 Aralık'ta kayboldu. Yakınları, kayıp ihbarında bulundu. Güvenlik kamerası incelemeleri ve tanık beyanları sonucunda, Akcin'in son görüldüğü tarih ve şüpheli belirlendi.

Katil Zanlısının Soğukkanlı İtirafları

Cinayet Afyon 17 (3)

"Olay, alacak verecek anlaşmazlığından kaynaklandı. Akcin'in kafasının arka kısmına tek el ateş ederek öldürdüm." - Katil Zanlısı Ö.T.
Emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf eden Ö.T., olayın alacak verecek anlaşmazlığından kaynaklandığını belirterek, Akcin’in kafasının arka kısmına tek el ateş ederek öldürdüğünü ve Akcin’in aracını alıp olay yerinde bırakarak kaçtığını söyledi. Ö.T., ayrıca cinayette kullandığı silahı yol kenarında bilmediği bir yere attığını da dile getirdi. Bunun üzerine ekipler Ö.T.’nin tarif ettiği yerde Akcin’in cansız bedenini bulurken cinayette kullandığı silahı ise bulamadı.

Cinayet Afyon 17 (2)

Polis ile at arabalı şüpheliler arasında nefes kesen kovalamaca Polis ile at arabalı şüpheliler arasında nefes kesen kovalamaca

Emniyetteki ifadesinde, Ö.T. cinayeti itiraf etti. Akcin'i öldürdükten sonra onun aracını kullanarak kaçtığını ve silahı yol kenarına attığını belirtti.

Ceset ve Cinayet Aleti

Ö.T.'nin tarif ettiği yerde Akcin'in cansız bedeni bulundu, ancak cinayet silahı henüz bulunamadı. Ö.T., adliyeye sevk edilmek üzere gözaltında tutuluyor.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR