Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in teklifiyle 17 ilçe belediyesini de içine alan koordinatörlük görevine getirileceği öne sürülen Mehmet Uğur Sertaslan, yeni görevine başladı. İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından duyurulan haberde, Sertaslan'ın henüz resmileşmeyen bu atamasının yanı sıra kritik bir göreve atandığı bilgisi paylaşıldı.

Jeotermal A.Ş. Genel Müdürü Erman Aydıngün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bursa Büyükşehir Belediyesi Jeotermal A.Ş. olarak, ilk yönetim kurulu toplantımızı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Uğur Sertaslan başkanlığında yaptık. Alınan kararların; Jeotermal A.Ş. 'miz, Büyükşehir Belediyemiz ve Bursamız için güzellikler getirmesini ve başarılarla dolu bir çalışma dönemi olmasını temenni ederim…” ifadelerini kullandı.

Uğur Sertaslan’ın Jeotermal A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanlığına atanmasıyla birlikte, şirketin yönetiminde önemli kararların alınması bekleniyor. İlk yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar, Bursa’nın jeotermal kaynaklarının daha verimli kullanılması ve belediyenin bu alandaki projelerinin geliştirilmesi yönünde önemli adımlar atılacağını gösterdi.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr