AK Parti Gençlik Kolları’nın Kocaeli’de düzenlediği "Gençlik Şöleni" etkinliğinde sunuculuk yapan komedyen Eser Yenenler, sosyal medyanın gündemine oturdu. Yenenler’in 2019 yerel seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na destek verdiğini gösteren paylaşımı yeniden hatırlatıldı ve eleştiriler gündeme geldi.

Eser Yenenler’in Ak Parti Gençlik Şöleni Sunuculuğu Her Kesimden Tepki Var (1)

Tartışmaların merkezinde, Yenenler’in 7 Mayıs 2019’da yaptığı “Her şey çok güzel olacak” paylaşımı yer alıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin YSK tarafından iptal edilmesinin ardından yapılan bu paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından etkinliğe tepki göstermek için yeniden dolaşıma sokuldu.

Eleştiriler yalnızca AK Parti tabanıyla sınırlı kalmadı; muhalif kullanıcılar da Yenenler’in geçmişte Ekrem İmamoğlu’na destek verirken bugün AK Parti organizasyonunda yer almasını eleştirdi. Bazı yorumlarda Yenenler’in siyasi tavrı sorgulanırken, bazı kullanıcılar ünlü ismin “kimseye yaranamadığını” belirtti.

Eser Yenenler’in Ak Parti Gençlik Şöleni Sunuculuğu Her Kesimden Tepki Var (2)

Aşkın Nur Yengi’nin Gizli Serveti Ortaya Çıktı
Aşkın Nur Yengi’nin Gizli Serveti Ortaya Çıktı
İçeriği Görüntüle

Sosyal medyada kısa sürede geniş yankı uyandıran tartışma, Yenenler’in etkinlikteki rolüyle ilgili farklı görüşlerin paylaşılmasıyla büyüdü. Ünlü sunucunun gece boyunca sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldığı kaydedildi.

Kaynak: sondakika.com