Kazada ölen futbolcunun takım arkadaşları duygulandırdı, son görüntüleri Kazada ölen futbolcunun takım arkadaşları duygulandırdı, son görüntüleri

Gençlergücü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik adam; "İki İnegöl takımı olarak maça başladık, bizim takımın her hafta yükselen grafiği var. Takımımız kaliteli oyunculardan kurulu. Taktiksel anlamda devamlı genişleme ve yenilenme gösteren bir takım. Oyun içinde sporcularımız dakika dakika skora göre rakibimize iyi tepki veriyorlar. Gençlergücü de doğru oynamaya çalıştı. Kırmızı karttan sonra sayısal eşitlik bozuldu. Erken bulduğumuz golle ve ikinci yarıda yakaladığımız gollerle sonuç bu şekil oldu. Gençlergücünü mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

GOLLERİ ZAMANINDA BULDUK

"Sayısal üstünlük sende ise bunu değerlendireceksin" diyen Pullu; "Rüzgar birinci devre sert esiyordu, fakat ikinci devre rüzgarın hızı da kesildi. Rüzgara karşı oynayarak 1-0 devre arasına girdik, bunun avantajını iyi değerlendirmek gerekiyordu, futbolcularım ve ben de bu şekilde düşündük, iyi değerlendirdik, golleri de zamanında bulduk. Böyle bir skor ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

ZAFER MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Zaferspor maçının kendiler için eşik atlama maçı olduğunu vurgulayan Pullu; "Bursa'dan istediğimiz skorla, istediklerimizi yapmış olarak dönersek bizim için çok büyük avantaj olacak. Çok büyük bir değer olacak. Ondan sonrası için de daha güvenli, daha istikrarlı, daha istediğini bilen bir takım haline geleceğimizi düşünüyorum. Futbolcularımızla bu konuyu konuştuk. Onun için Zaferspor maçı bizim için çok önemli. Futbolu maç maç düşünüyoruz. İnşallah Zaferspor maçından hayırlı bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

SAKATLARIN DURUMU

Pullu, sakatların durumuyla ilgili de şu bilgileri verdi: "Murat Aldı bu hafta düz koşulara başlayacak biraz kuvvete ihtiyacı var. Mesut'un durumu önümüzdeki ay belli olacak. İbrahim'in biraz sakatlığı var düzelme aşamasında takımla antrenmanlara yeni başladı. Semih'in belinde bir ağrısı vardı, Samet'te biraz sakatlığından dolayı tedirgin oynuyordu oda bu hafta düzelecek inşallah, tam randıman alacağımızı düşünüyorum"