İmambayıldı tarifi İmambayıldı tarifi

İnegöl Belediyesi'nin Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) işbirliğinde toplumun yapı taşı olan aile müessesesinin önemini ortaya koymak adına başlattığı Evlilik Okulu seminerleri sürüyor. Eğitimler kapsamında Cuma akşamı düzenlenen programda, Eğitimci Yazar Doç. Dr. Halit Ertuğrul İnegöllülerle buluştu.

HUZUR KAYBEDENLERİN SAHİP OLDUĞU ZENGİNLİĞİN HİÇBİR FAYDASI YOKTUR

"Aile İçi İletişim" konulu seminerde Eğitimci Yazar Doç. Dr. Halit Ertuğrul, ailenin önemine vurgu yaptı. Katılımcıların büyük bir dikkatle dinlediği seminerde Ertuğrul, aile hayatının korunması noktasında da katılımcılara oldukça faydalı bilgiler aktardı. Eğitimci Yazar Doç. Dr. Halit Ertuğrul, hayatın en zor imtihanının insanın eşiyle ve evladı ile olduğunu ifade ederek; "Rabbim sizleri evladınızla, eşinizle imtihan etmesin. Hayatın en zoru ve dayanılmazı, eş ve çocuklarımızla olan imtihanlarımızdır. Bu imtihan başka bir imtihana benzemiyor. Başkalarına akıl vermek, öneriler sunmak çok kolay ama ateş sizin hanenize, sizin kalbinize düşünce bu o kadar kolay değil. Huzurlu bir yaşam için insanın kendisini sürekli sorgulayarak yanlışlarını düzeltmesi gerekiyor. Hayatta en büyük zenginlik, aile hayatındaki huzurdur. Huzuru kaybedenler için ise sahip olduğu zenginliğin hiçbir faydası yoktur" dedi.

GELECEK HAFTA PROGRAMLARI

İnegöl Belediyesi'nin AHİD işbirliğiyle düzenlediği Evlilik Okulu programları 22 Kasım'da Eğitimci İsmail Güler'in İş Hayatının Kadınlar ve Aile Üzerindeki Sosyal Ve Psikolojik Sonuçları, 29 Kasım'da ise Medrese Alimleri Vakfı Başkanı Tayyib Elçi'nin Ailede Mahremiyet ve Tesettür seminerleriyle devam edecek.