Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir elektrikli bisikletin yayaya çarpması sonucu yaşanan trafik kazası iki kişinin yaralanmasına neden oldu.

Olayın Meydana Geldiği Yer ve Zaman

Durak Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Uzun Çarşı Caddesi'nde meydana gelen kaza, birçok vatandaşın gözleri önünde gerçekleşti. Yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarpan bisiklet sürücüsü, hem kendini hem de yayayı yaraladı.

Polis ile at arabalı şüpheliler arasında nefes kesen kovalamaca Polis ile at arabalı şüpheliler arasında nefes kesen kovalamaca

İki Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Tavşanlı Doç.Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine götürüldü.

Çevredeki tanıkların ifadelerine göre, kazaya yol açan bisiklet sürücüsü S.N.Y., yolun karşısına geçmeye çalışan E.Y.'ye dikkatsizce çarptı.

Tavşanlı'da yaşanan bu kaza, elektrikli bisiklet kullanımı ve yayaların güvenliği konularında ciddi sorunları gündeme getiriyor. Yetkililerin, kazayla ilgili incelemeleri sürerken, konunun yakından takip edildiği belirtildi.

Elektrikli Bisiklet, Yaya Güvenliği, Tavşanlı, Trafik Kazası

Editör: Fırat Çelik