Denizli'de meydana gelen trajik bir iş kazasında, bir elektrik direğinden düşen 51 yaşındaki işçi yaşamını yitirdi. Acaba bu olayın ardındaki detaylar neler?

Fadıl Kösedağ'ın raporuna göre, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde krom madeni sahasında yaşanan bu üzücü olay, iş güvenliği konusunda ciddi soru işaretleri uyandırıyor.

Genç Gazete Elektrik Direğinden Düşen İşçi Hayatını Kaybetti (2)

Elektrik Direği Kazasının Yankıları

Olayın Meydana Geldiği An

Nevzat Çiftçi adındaki işçi, krom madenine elektrik hattı çekerken, yüksekten düşerek yaşamını yitirdi. Çalışma arkadaşlarının hemen ihbarda bulunması üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

"Çilek Abla" daha önce hiç çilek tatmamış çocukları çilekle buluşturdu "Çilek Abla" daha önce hiç çilek tatmamış çocukları çilekle buluşturdu

İlk Müdahale ve Sonrası

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, Çiftçi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemeler sonucunda talihsiz işçinin cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

"Bu acı olay, iş güvenliği önlemlerinin yetersizliğine dikkat çekiyor ve benzeri olayların önlenmesi için acil önlemlerin alınmasını gerekli kılıyor."

Genç Gazete Elektrik Direğinden Düşen İşçi Hayatını Kaybetti (3)

Cenaze Töreni ve Soruşturma

Otopsinin ardından Çiftçi'nin cenazesi, memleketi Çameli ilçesine götürülerek defnedildi. Bu trajik olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve olayın detayları araştırılmaya devam ediyor.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK