AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, "Zafer ile kapattığımız bir seçim dönemini bu gün itibariyle geride bırakarak önümüzdeki seçimler için, millete hizmet yolunda rehavete kapılmadan çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Halka hizmet Hakka hizmet şiarıyla çıktığımız bu yolda bizler için durmak yok yola devam."dedi. 

Durmuş açıklamasında şunları kaydetti; "Kıymetli İnegöllüler, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirdiğimiz ve Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri sonuçlarının tüm milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm dünyanın ve özellikle gönül coğrafyamızın gözünün Türkiye’de olduğu seçim süreci sonrasında Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan  milletimizin iradesi ile kesin bir zafer kazanmış ve yeniden Cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir."

Bozbey İnegöl'ü Çok Sevdi! İnegöl'e Geliyor... Bozbey İnegöl'ü Çok Sevdi! İnegöl'e Geliyor...

"Seçim süreci içerisinde bizlere destek olan, sandıklara koşarak Cumhur İtiifakı adına Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren, sonuçların açıklanması ile sokaklarda bizlerlerle birlikte zafer coşkumuza eşlik eden tüm İnegöllü hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum." 

"Bizler Cumhur İtifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği gibi, zafer ile kapattığımız bir seçim dönemini bu gün itibariyle geride bırakarak önümüzdeki seçimler için, millete hizmet yolunda rehavete kapılmadan çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Halka hizmet Hakka hizmet şiarıyla çıktığımız bu yolda bizler için durmak yok yola devam…"