Ali Babacan'ın kurucu genel başkanlığı görevini yürüten Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Bursa'daki teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. İnegöl'ün merakla beklediği, partinin kurucu başkanı kim olacak sorusu cevabını bulurken; genel merkez tarafından kurucu ilçe başkanlığına, Kani Ahmet Erbay atandı. Görevine başlayan Erbay, teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Partiye karşı İnegöl'de çok ciddi bir ilginin olduğunu belirten İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay, "Genel merkez tarafından kurucu ilçe başkanlığı görevine atandım. Atamanın ardından görevimize başlayarak yönetim kurulumuzu oluşturuyoruz. Beklediğimden çok İnegöl'de ciddi bir ilgi var. Belirlenen isimler ay sonunda genel merkeze gönderilecek." dedi.

KANİ AHMET ERBAY KİMDİR?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'dan seçim açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'dan seçim açıklaması

1981 Tüfekçikonak Köyü doğumlu. İlkokulu Bursa'da, Ortaokulu İnegöl İmam Hatip Lisesi'nde, liseyi de Süper Lise'de okudu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünde tamamladı. Daha sonra İnegöl'e dönen Erbay, iş hayatını kentte sürdürüyor.