Hangi il, hangi kuruyemişi tercih ediyor? İşte 81 ilin kuruyemiş haritası! Hangi il, hangi kuruyemişi tercih ediyor? İşte 81 ilin kuruyemiş haritası!

CHP Gençlik Kolları İnegöl İlçe Başkanı Ertuğrul yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

CHP Gençlik Kolları İnegöl İlçe Başkanı olarak, genel başkanımız Gençosman Killik başkanımızın CHP Gençlik Kolları tarafından başlatılan “Soframızı Size Getiriyoruz” projesi kapsamında, Hatay'dan  İnegöl  Kurşunlu  Mahallesine  yerleşen Çağlar Ailesi’ne konuk olduk. İftar yemeğimize iki arkadaşımız ile katıldık.

 Geçen sene, 'Soframızı Size Getiriyoruz' kampanyasıyla tüm Türkiye'deki üniversite öğrencilerinin evlerine konuk olmuştuk. Bunu şöyle yapıyoruz; kendimizin hazırladığı, arkadaşlarımızın, bizim gençlik kollarımızdaki insanların hazırladığı, bazen annelerimizden, babalarımızdan yardım alarak hazırladığımız öğünlerle akşam iftar ve sahur sofralarına konuk oluyoruz. Konuk olduğumuz ev öğrenci evidir. Çünkü Türkiye'de gerçekten bir üniversite öğrencisinin sağlıklı bir gıdaya ulaşması çok problemli. Bu problemler hala devam ediyor. Bu dönem üniversiteler kapalı şu anda. Türkiye'de depremzedelerin yaşadığı mağduriyeti giderebilmek için öncelikle eğitimden vazgeçildi ve o yurtlar, o öğrencilerin kullandığı yerler depremzedelere tahsis edildi. Bu dönem üniversitelere yönelik bir kampanya olmadığı için biz de aynı şekilde, en azından depremzedelere yönelik bir çalışma yapabilir miyiz diye düşündük ve böyle bir projeyi hayata geçirmeyi uygun bulduk.

Bizleri evine kabul eden, Ateş ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.