Ankara'nın Çankaya ilçesinde adı M.A. olan bir kadın, eski kocası E.A. tarafından taksinin içinde boğazı kesilerek acımasızca öldürüldü. Kan donduran vahşi olay, saat 14.30 civarında İmrahor Caddesi'nde gerçekleşti. E.A. adlı katil koca, eski eşi M.A. ile birlikte oldukları 06 T 1111 plakalı takside belirsiz bir sebeple başlayan bir tartışmaya karıştı. Tartışma hızla büyüyünce E.A., elindeki bıçakla M.A.'nın boğazını keserek şoke edici cinayeti işledi.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi. E.A., polis tarafından olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı!

Elde geniş kapsamlı edilen bilgilere göre İmrahor Caddesi'nde meydana gelen trajik olayda, E.A., boşandığı eşi M.A'ya bir taksi içerisinde bıçakla saldırdı ve boğazından yaraladı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine yönlendirildi. Emniyet güçleri, bıçakla boğazı kesilen kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Zanlı E.A, Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinde yakalandı. Şimdi ise olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılmış durumda.

Şanlıurfa’da suya giren çocuk boğuldu Şanlıurfa’da suya giren çocuk boğuldu

Editör: Fırat Çelik