31 Mart'taki yerel seçimlere az bir süre kala, saha çalışmaları hız kazanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasında vurguladığı önemli noktalardan biri, emeklilere bayram ikramiyesi müjdesiydi. Emeklilere yönelik yapılan müjde niteliğindeki açıklamada, bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya çıkarılacağı belirtildi. Erdoğan, bu artışın bütçe imkanlarını zorlama pahasına yapıldığını ifade etti.

Mikro İhracat Nedir? Küçük Adımlarla Küresel Pazarlara Açılın! Mikro İhracat Nedir? Küçük Adımlarla Küresel Pazarlara Açılın!

Ayrıca konuşmasında, Ordu'nun AK Parti'ye olan desteğine vurgu yapan Erdoğan, siyasi istikrarın ve hizmet odaklı siyasetin önemini vurguladı. İstismar politikası yapılmasına karşı uyarılarda bulunarak, hizmete ve esere odaklanılması gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, siyasette sadakatin ve partilere bağlılığın önemine değindi. Partiye sadakatin siyasetin namusu olduğunu belirterek, siyasette dürüstlük ve samimiyetin önemine vurgu yaptı.

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ AÇIKLAMASI

Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki bayram bu rakamı yüzde 50 artış ile 3 bin liraya yükselteceğiz.''

Editör: Fırat Çelik