Bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı çerçevesinde belirlenen Bursa ilçe belediye başkan adayları, TOFAŞ Spor Salonu'nda düzenlenen bir tanıtım toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak.

Cumhur İttifakı'nın Bursa ilçe adayları bugün belli oluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Bursa İlçe Belediye Başkan Adaylarını Açıklıyor

Erdoğan'ın, Bursa ziyareti kapsamında kentte alınan bazı önlemler arasında, vatandaşların toplantı noktasına ücretsiz ulaşımını sağlama kararı da bulunuyor.

Cumhur İttifakı'nın Bursa ilçe adayları bugün belli oluyor

MHP Adayları da Erdoğan Tarafından Açıklanacak

AK Parti, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak MHP'nin Bursa ilçelerindeki adaylarına da destek verecek. Erdoğan, Mustafakemalpaşa ve Yenişehir ilçelerinde MHP'nin adaylarını da açıklayacak.

Erdoğanın Yapacağı Toplantı ve Görüşmeler

Erdoğan, TOFAŞ Spor Salonu'ndaki tanıtım toplantısının ardından, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile yola devam kararı alarak, saat 17:00'de Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelecek.

Bursa'da 19 Mayıs coşkusu sürüyor Bursa'da 19 Mayıs coşkusu sürüyor

Cumhur İttifakı'nın Bursa ilçe adayları bugün belli oluyor

Bu Güne Özel Yapılan Trafik Düzenlemeleri

Erdoğan'ın ziyareti öncesi, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, geçiş güzergahı üzerinde trafik düzenlemesi yaptı. Belirlenen güzergahlar ve çevre yollar, etkinlik süresince araç trafiğine kapatılacak.

Vatandaşların toplantı noktasına ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla, BursaRay seferleri ve Nilüfer Metro İstasyonu'ndan Tofaş Spor Salonu'na giden otobüs hatları, toplantı günü belirli saatlerde ücretsiz olacak.

Programın Devamı: Hatay Ziyareti

Erdoğan'ın Bursa programının ardından, Hatay'a gitmesi planlanıyor. Burada toplu konut teslimi ve aday tanıtım toplantısına katılacak.

Erdoğan'ın Bursa ziyaretindeki açıklamaları ve yapacağı toplantılardaki mesajları, kent ve ülke genelinde büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Editör: İHSAN KURAN