SIFIR ATIK PROJESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesine destek İnegöl'den geldi.

Proje kapsamında Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sergi açtı. Sergide öğrencilerin atıklardan yaptığı eser büyük beğeni topladı.

ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ

Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkan yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile davetlilerin katıldığı sergi açılışında konuşan Okul Müdürü Fatma Doğlar Dağ, "Cumhurbaşkanlığı himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesine katkı bulunmak istedik. Atık materyal ve atılacak malzemelerle çalışmayı seven bir okuluz. Okulumuz; çocuk gelişimi, grafik ve fotoğraf ile büro yönetimi alanları atık materyal ve atılacak çöplerden bir sergi hazırladık. Yüzlerce eserin yer aldığı sergide çok orijinal eserler var. Sergideki çalışmaları öğrencilerimiz, 3 ayda yaptı. 10 gün boyunca açık kalacak sergimizi gezmek isteyenleri okulumuza bekliyoruz" dedi.

At Suratlı Kadın Sosyal Medyayı Salladı! At Suratlı Kadın Sosyal Medyayı Salladı!

Konuşmaların ardından bir birinden ilginç çalışmanın yer aldığı serginin açılışı kurdele kesimiyle yapıldı. Daha sonra protokol ile vatandaşlar, sergiyi gezerek öğrenciler tarafından yapılan eserleri inceledi.