Kadrolarıyla beraber yorulmadan çalıştıklarını belirten Eroğlu, "Bizler hırslı değiliz fakat azimliyiz. Bu azmimizin sonucu olarak da gündüz çarşı içerisinde ve sanayi bölgelerinde gece ise bu şekilde mahallelerimiz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Azmimizin zaferini inşallah hep birlikte 31 Mart akşamı göreceğiz. Çalışmalarımız esnasında sizlerin dertlerini dinliyoruz ve çözüme kavuşturulacak birer not olarak ajandamıza yazıyoruz. Bakın dikkatinizi çekmek istiyorum, saha çalışmalarına kısa bir süre önce başlamış olmamıza rağmen, vatandaşların sorunlarını not ettiğimiz ajandamızda yazı yazacak yer kalmadı. Neyse ki bizim yüreğimizin sayfa sayısı sınırlı değil. Bu vesileyle sizlerin dertlerini yüreğimize yazıyoruz ve kendi derdimiz gibi çözeceğiz."

Gidilen yerlerde vatandaşın, Saadet Partisi kadrolarını sorun yağmuruna tuttuğunu belirten Eroğlu "Mesudiye sakinleri bir hayli dertli, neyse ki dert ortakları Hasan Eroğlu burada ve onları dinliyor. Mahalleliden dinlediğimiz kadarıyla mahalleli bize; Mesudiye alt geçidinin Bursa ve Ankara yoluna çıkışının olmaması, Bedre Deresi'nin bakımsız olması ve etrafının kullanılmaması. Mesudiye Mahallesi'nden geçen 613 ve 614 otobüs hatlarının yetersiz olması, asfalt göçmeleri sonucu oluşan su birikintileri. Pazar pazarının otoparkının olmaması. Yerleşim yerinin son bulduğu sokaklarda aydınlatmaların olmaması, logarlardan ağır kokular ile birlikte yağan yağmurlarla birlikte pis suların gelmesi gibi sorunlardan bahsetti."

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

"Mesudiye Mahallesi de diğer mahallelerimiz gibi yaşanılmaz bir hal almış. Sizlerin de destekleriyle, 1 Nisan sabahından itibaren bu dertler birer birer çözülecek ve yaşanılır bir Mesudiye Mahallesi inşa edilecek inşallah. Yorgun, miadını doldurmuş başarısız bir yönetimle muhatap durumdayız ve bu nedenle değişim şart. Eğer değişim olmazsa bu bahsettiğiniz sorunlara daha büyükleri eklenecek. Üç dönem yerel idarenin başında bulunup bu problemleri çözmeyenlerin dördüncü dönem tekrar yönetime gelip problem çözeceğini düşünmek biraz ahmakça olur" dedi.

Projelerin kaynağının vatandaş olduğunun altını çizen Eroğlu, "Önceliğimiz kronik sorunlar olduğu için şimdilik çılgın projeler üretmiyoruz. Sizler burada bize sorunlarınızı belirttiniz, bizler oturup bunları çözmek için projeler üreteceğiz. Asfalt göçmelerinden bahsettiniz bu zaten bas bas bağırdığımız yapboz belediyeciliğinin sonucu. Bu bahsettiğim sorunların hiçbiri için çılgın projelere ihtiyaç yoktur, bunlar Milli Görüş belediyeciliği için basit ve yapılması gereken temel şeylerdir. İnegöl'ümüzün kronik sorunları, Akhisar Mahallesi'nde de içinden çıkılmaz bir hal almış. Bu sorunların tamamı üç dönemin yönetim idaresine ve başarısız çalışmalarına bağlıdır. Göreve geldiğimiz de öncelikli olarak kronik sorunları istişareler edip halledeceğiz. Hep beraber, daha güzel bir Akhisar için, daha güzel bir İnegöl için yatırımlar yapacağız" diye konuştu.