Bodrum Belediye Başkan adayı olan Tamer Mandalinci, Ankara ziyaretinden sonra Bodrum'da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Ellerinde Türk bayrakları ve CHP bayraklarıyla donatılmış partililer ve vatandaşlar, Bodrum Belediye Meydanı'nda toplandı. Mandalinci'nin gelişi sırasında meşaleler yakılarak sloganlar atıldı, partililer "Bodrum'un gururu hoş geldin" pankartını taşıdı.

CHP'nin Bodrum Adayı genç mimar Mandalinci

Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Kalabalık Bir Karşılama İle Bodrum'a Döndü

Eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da dahil olmak üzere birçok kişi Mandalinci'yi tebrik etmek için meydanda yer aldı. Mandalinci, yüzlerce kişi eşliğinde parti binasına yürüdü ve burada çiçeklerle karşılandı.

Parti binası önünde gerçekleştirdiği konuşmada Mandalinci, "Haydi bismillah" diyerek sözlerine başladı ve Kuzey Irak'ta şehit olan Uzman Çavuş Kadir Dingil'i ve yaralanan askerleri anarak "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" dedi. Mandalinci, geçmiş dönemde meclis üyesi olarak görev yaptığı süre boyunca Bodrum'un her bölgesinde ayrım yapmadan çalıştığını vurgulayarak şunları söyledi:

“Bizim partimiz, Dünya’nın en büyük ve en güçlü siyasi partisidir. Bu siyasi partide benim yaşlarımda olan arkadaşlarım zamanında Cumhuriyet için büyük mücadele vermişlerdir. Onlar bunu Cumhuriyet ve laiklikle taçlandırdı. Bizler, bize emanet ettiği, açtıkları yolda, gösterdikleri hedefe durmadan yürüyeceğimize ant içiyorum."

Mandalinci, Bodrum'un kendisi için ne anlam ifade ettiğini iyi bildiğini belirterek, “Sizlerin cebinden belediyeye aktardığı bütçeyi sizlerin lehine kullanmaktan, sizlerin memnun kalacağı güzel işler yapmaktan asla ve asla taviz vermeyeceğim" dedi.

Başkan adayı, Bodrum'u sadece kendisi değil, birlikte yöneteceklerini vurgulayarak, "Bunu kadınlarımızla, beyefendilerimizle, gençlerimizle, memurlarıyla, emeklisiyle, emekçisiyle yapacağız. Bunu Bodrum’un yerel değerleri ile yerlileriyle yapacağız" diye ekledi.

Seçimde rekor bir oy alacaklarına inandığını belirten Mandalinci, “En az 24 meclis üyesi ile CHP’yi Bodrum Belediyesi’nde temsil edeceğiz. Amacımız, hedefimiz sadece seçim kazanmak değil, bizlerin amacı, hedefi rekor kırmak" dedi. Mandalinci, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Siz 31 Mart’tan sonra Bodrum’da bayram kutlamayı görün."

Konuşmanın ardından Mandalinci ve beraberindekiler Turgutreis'e doğru yola çıktı.

Editör: İHSAN KURAN