Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi

CHP İnegöl Kadın Kolları Başkanının da eşlik ettiği ziyarette konuşan CHP İnegöl Gençlik Kolu Başkanı Ertuğrul Kuzkun, bütün şehitleri saygı, rahmet ve minnetle yad ettiklerini kaydetti.

Kuzkun şunları dile söyledi: Vatan için gözlerini kırpmadan şehadet yürüyen Şehitlerimiz, onların kıymetli emanetlerini olan aileleri ile Gazilerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyecegiz. Vatan uğruna canlarını hiçe sayan, şahadeti göze alarak mücadele verip şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize minnet borçluyuz. Mehmet Akif'in, İstiklal Marşımızda "Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda/ Şüheda fışkıracak toprağı sıksan Şüheda!" mısralarında dile getirdiği gibi; bu toprakları bize vatan kılan, her karışını kanlarıyla sulayan şehitlerimiz ve gazilerimiz her zaman gurur kaynağımız olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, 14-20 Nisan Şehitler Haftasında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimiz ve canını siper ederek milli ve manevi değerlerimiz uğruna toprağın bağrına düşen bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum."