GEÇİCİ YÖNETİM AÇIKLAMA YAPTI

CHP İlçe Başkanı Necdet İrgin, oluşturulan geçici yeni yönetimle basın toplantısı düzenledi.

İrgin, yaptığı açıklamada;

"İstifalarla düşmüş ve boşalmış olan İnegöl İlçe Örgütüne Cumhuriyet Halk Partisi Tüzüğüne göre 42/D maddesi gereğince, Olağanüstü Kongre yapmak üzere 5 kişiden oluşan İlçe Geçici Yönetim Kurulu atanmıştır. Atanan bu kişiler; Başkan Necdet İrgin, İlçe Sekreteri Başkan Yardımcısı Yaşar Yılmaz, Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mümin Kınabaş, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yıldız Eraydın ve STK Sorumlu Başkan Yardımcısı Münire Güneş'i atanmaları sonucunda görevimize başlamış buluyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı Yönetim kurulundaki istifalar sadece Yönetim Kurulundan edilmiş istifadır. Parti üyeliğinden istifa edilmemiştir. İlçemizde yapılacak olan İlçe Olağanüstü Kongresini yapmak için bu göreve hazırız" dedi.

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

İrgin, kongrenin 18 Aralık tarihinde yapılacağını da duyurdu. İrgin ayrıca tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü de kutladı.