Özgür Özel, hükümetin 20 yıllık iktidarı boyunca ülkeye yaşattığı zor günleri ve artan şehit sayısını eleştirerek, CHP'nin bildiriye imza atmasının şehit gelmesini engellemediğini belirtti. Özel, "Öyle yağma yok, bildiri imzalamakla şehit gelmiyor olsa ben günde 5 bin tane bildiriye imza atayım." dedi.

Pençe-Kilit Operasyonunun Hedefi Ne?

CHP lideri operasyonun hedeflerini ve neden sürdüğünü sordu. Ayrıca, operasyon bölgesinde kaç askerin bulunduğunu ve operasyonun amacına ulaşılıp ulaşılmadığını sormayı planladıklarını ifade etti.

"Meşruiyet Kazandırmayacağız"

Özgür Özel, hükümetin yaptığı hataları eleştirerek, "Hataları yapan, soruları yanıtlamayan bir iktidar ile aynı A4 kağıdının üzerinde buluşup, ona meşruiyet kazandırmayacağız." dedi ve sorulara cevap beklediklerini vurguladı.

"Biz Terörü Lanetliyoruz"

CHP'nin yayınladığı metinde terörü açıkça lanetlediklerini belirten Özgür Özel, "Bizim yayınladığımız metinde açıkça lanetliyoruz." şeklinde konuştu.

Diğer Partilere Çağrı

Özgür Özel, diğer siyasi partilere de seslenerek, ortak bildiriye imza atanları eleştirdi ve "Neden iktidara güç veriyor, nefes oluyorsunuz?" diye sordu. CHP'nin haklıları savunmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: iha