CHP'nin Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, İlçe Başkanı Zemci Şahin, meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun bir seçim kampanyası yürütüyor. Üç önemli noktada gerçekleştirilen seçim çalışmaları kapsamında; metal sanayi esnafı, Halhalca köyü ve AVM bölgesindeki kafeler ziyaret edildi. Halhalca köyünde, köy kahvesinde köy sakinleriyle bir araya gelen Doğan, köylerin önemine dikkat çekti.

İnegöl'de Rumeliler'den Protokol Ziyareti... İnegöl'de Rumeliler'den Protokol Ziyareti...

Whatsapp Image 2024 03 15 At 12.57.02 Pm

Doğan, “Köyler bizim can damarlarımızdan bir tanesidir. Tüm ülkenin, tüm şehrin temel gıda ihtiyacının büyük bölümü köylünün eliyle köylerde üretilmekte, yetiştirilmektedir. Sağlıklı temel beslenmemizin kaynağı köylerdir, köylülerdir. Bu anlamda üreten ve yetiştiren köylerimize ve köylülerimize sahip çıkmamız, desteklememiz gerekir” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 03 15 At 12.57.06 Pm

Doğan, köylerin ve köylülerin desteklenmesinin önemini vurgulayarak, köylü çiftçilere yönelik projelerinden bahsetti. Köyleri kalkındırmayı hedefleyen projeler kapsamında tohum, fidan danışmanlık gibi çeşitli maddi desteklerin sağlanacağını belirtti. Doğan'ın mesajı, köy ve şehir kalkınmasının birbirine bağlı olduğu, köylülerin desteklenmesiyle şehirlerin de gelişeceği yönündeydi.

Whatsapp Image 2024 03 15 At 12.57.09 Pm

Ali Doğan'ın kampanyası, köylere ve tarıma verdiği önemle dikkat çekerken, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Köylü milletin efendisidir" sözünü hatırlatarak, köylülere hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini vurguladı. Bu seçim kampanyası, özellikle tarımsal üretimin ve köy yaşamının geliştirilmesine odaklanarak, kırsal kalkınmanın önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi