Çanakkale’nin Kepez beldesinde tarım arazisinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Saat 13.30 sıralarında çıkan yangına, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan müdahale ediyor.

Alevler, İzmir-Çanakkale karayolu üzerindeki İzmir yolu çevresinde bulunan işletmelere de ulaştı. Bölgede vatandaşlar ve ekipler, yangının iş yerlerinde büyük hasara yol açmaması için yoğun çaba harcıyor.

16 MART ANKARA SU KESİNTİSİ! Ankara'da sular ne zaman gelecek, saat kaçta? | hangi ilçelerde sular kesilecek
16 MART ANKARA SU KESİNTİSİ! Ankara'da sular ne zaman gelecek, saat kaçta? | hangi ilçelerde sular kesilecek
İçeriği Görüntüle

Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar aralıksız sürerken, çevredeki yerleşim yerleri ve tesisler için de önlemler artırıldı.

Kaynak: İHA