Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın öncülüğünde gerçekleşen Kamu Spor Oyunları, Cumhuriyet’in 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla kamu kurumları arasında dostane bir rekabeti teşvik ediyor. Bursa'da gerçekleşen bu büyük turnuvada, BUSKİ masa tenisi ekibi her iki kategoride de başarıyla şampiyonluk koltuğuna oturdu.

buski 1

Cumhuriyetin 100. Yılına Yakışır Rekabet

Kamu Spor Oyunları Projesi

81 ilde eş zamanlı olarak hayata geçirilen Kamu Spor Oyunları projesi, kamu kurumları arasındaki iş birliğini artırmak ve çalışanların spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında düzenlendi. Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamaları için Ankara'da yapılacak olan büyük final öncesi, bölge takımlarının belirlendiği elemelerde BUSKİ, hem kadınlarda hem de erkeklerde Bursa'nın en iyisi oldu.

Bursa'nın Şampiyonları Belli Oldu

Kestel Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvada 18 erkek ve 2 kadın kamu kurumu mücadele etti. Sonuç olarak BUSKİ masa tenisi ekibi, her iki kategoride de zafere ulaştı. Kadınlarda; Orman Bölge Müdürlüğü ikinciliği, erkeklerde ise Gemlik Kaymakamlığı ikinci ve Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncü oldu.

Marmara Bölge Şampiyonası’na Doğru

Bu büyük başarılarıyla BUSKİ Masa Tenisi Kadın ve Erkek Takımları, 19-22 Ekim 2023'te Bilecik'te yapılacak olan Marmara Bölge Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti.

İnegöl'deki Tarım Alanlarındaki OSB Rantına Bakanlıktan Onay İnegöl'deki Tarım Alanlarındaki OSB Rantına Bakanlıktan Onay
“Turnuvada başarı gösteren personelleri tebrik ediyorum. Bilecik'teki Marmara Bölge Şampiyonası için de tüm ekibimize başarılar diliyorum.” - BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç

Editör: Abdullah Argun