Çocuk parkı içerisindeki Fransız Mezarlığı, mezar taşlarıyla dikkat çekiyor Çocuk parkı içerisindeki Fransız Mezarlığı, mezar taşlarıyla dikkat çekiyor

Uludağ'ın eteklerinde doğa ile iç içe yaşayan Bursalılar, son zamanlarda ormanın sakinleri ile aralarında özel bir bağ kurdu. Özellikle Zeyniler Köyü'ne yakın bölgede karşılaşılan ayı ailesi ve Gemlik Kurşunlu'da kıyıya vuran su samuru, Bursalıların ilgisini çekiyor. Bu özel buluşmaların renkli anları, cep telefonu kameralarına kaydediliyor.

AW046719_02

Uludağ'ın Maskot Ayı Ailesi

Z Yolu'nun Yeni Sakinleri: Ayı Ailesi

Uludağ'ın eteklerindeki Zeyniler Köy yoluna ormandan gelen ayı ailesi, bölge sakinlerinin yeni maskotu haline geldi. Anne ayı ve yavruları, vatandaşların ilgisini çekiyor ve sık sık ziyaretçi alıyor. Kış aylarından bu yana Z yoluna yakın yerlerde gezen yavru ayılar, büyüdükçe büyüdü ve bu durum vatandaşları hayrete düşürdü.

AW046719_04

Gemlik Kurşunlu'da Su Samuru Sürprizi

Gemlik Kurşunlu'da, teknelerin arasında kıyıya vuran sevimli su samurunu gören bir vatandaşın ilgisini çekti. Su kenarında balıkla beslenen su samurunun bu renkli anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Uludağ ve Gemlik'te yaşanan bu doğal buluşmalar, doğa ile iç içe yaşamanın verdiği mutluluğu ve heyecanı bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Umut Gökdaş