Bursa’nın Osmangazi ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bir binanın yanında bulunan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu bazı ağaçlar kökünden sökülerek binaya doğru devrildi.
Olay, Kükürtlü Mahallesi Emir Abdulkadir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, günlerdir aralıksız devam eden yağışlar zeminin yumuşamasına neden oldu. Bu durum sonucu istinat duvarı çökerken, bahçede bulunan ağaçlar da yerinden sökülerek binaya doğru devrildi.
İhbar üzerine olay yerine belediye ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede güvenlik önlemleri alırken, yeni bir risk oluşmaması için teknik inceleme başlatıldı.
Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, ekiplerin bölgedeki kontrol ve güvenlik çalışmaları sürüyor.



