Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Hoba Yeşil Koltuk” programının konuğu oldu. 2025 Süper Kupa şampiyonu sporcular, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Ulu Cami'de tatlı başlangıç!
Ulu Cami'de tatlı başlangıç!
İçeriği Görüntüle

“Çalışmadan başarı olmaz”

Etkinliğin açılışında konuşan Okul Müdür Yardımcısı Mustafa İnan, sporcuların gençler için rol model olduğunu belirterek, bu tür buluşmaların öğrencilerin motivasyonunu artırdığını söyledi. Nilüfer Belediyespor Spor Kulübü Başkanı Muharrem Or ise planlı çalışma ve disiplinin başarıdaki rolüne dikkat çekti. Or, sporda galibiyet kadar centilmenliğin de önemli olduğunu ifade ederek, “Sporda galip ya da mağlup olabilirsiniz. Sadece kazanma hırsı sizlere yıkıntı getirir. Önemli olan centilmence mücadele etmektir” dedi. Akademik başarının yanında spor ve sosyal etkinliklerin de öğrencilerin gelişiminde önemli olduğunu vurguladı.

Gençlerden yoğun ilgi

Programda takım oyuncuları ve antrenör İlknur Kurtuluş, hentbola nasıl başladıklarını, kariyer süreçlerini ve sporun hayatlarına katkılarını anlattı. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan sporcular, deneyimlerini paylaştı. Etkinlik, öğrencilerin sporcularla fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak: İHA