9 Aralık günü, Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Çamlıca Mahallesinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Erdem E., bir yakınının düğünü için Nilüfer Davet Düğün Salonuna gittiğinde, aracını valeye bıraktı. Düğünden ayrılmak üzere dışarı çıktığında, aracının kazaya karıştığını öğrendi. Olay yerine gittiğinde, aracının hasar gördüğünü ve yerde bir motosikletin yattığını gördü.

A W098894 05

Trafik kazası, 16 yaşındaki ehliyetsiz valenin, Ö.F.Y.'nin kontrolündeki otomobilin Tayfun Zengin yönetimindeki motosiklete çarpmasıyla meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsünü hastaneye kaldırdılar. Ancak Tayfun Zengin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İnegöl'de Kolonya İçen Genç Hayatını Kaybetti İnegöl'de Kolonya İçen Genç Hayatını Kaybetti

A W098894 02

"Benim aracımı hangi valenin teslim alıp kaza yaptığını bilmiyorum ama olay yerinde duyduğum kadarıyla adını bilmediğim bir şahıs kazayı üstlenmeye çalışıyordu." - Erdem E.

A W098894 06

Erdem E.'nin ifadesine göre, kazaya karışan aracının hangi vale tarafından kullanıldığı belirsizdi. Olay yerinde bir şahsın kazayı üstlenmeye çalıştığına dair duyumlar aldığını belirten Erdem E., daha sonra kamera kayıtlarında gerçek suçlunun farklı bir kişi olduğunu öğrendiğini ifade etti. Polis, olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma yürütüyor.

Editör: Abdullah Argun