Bursa merkezli otomotiv yan sanayi şirketi Nobel Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, yayımladığı ilanlarla çok sayıda işçi alımı yapacağını duyurdu. Üç kıtada, 12 ülkede faaliyet gösteren Nobel Otomotiv, sanayi şehri Bursa'da faaliyet gösteren dev fabrikalar arasında yer alıyor ve sürekli olarak iş ilanları yayımlamaya devam ediyor.

Temelleri 1972 yılında İbrahim Orhan tarafından Teknik Malzeme'nin kurulmasıyla atılan Orhan Holding bünyesindeki Nobel Gemlik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, bu kez çok sayıda işçi almak için harekete geçti. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarla personel arayan firma, pozisyonlar ve şartları da detaylı bir şekilde açıkladı.

İlanlar Tek Tek Paylaşıldı

Nobel Otomotiv, toplamda 30 işçi alımı yapacağını duyurdu. İlanlarda, 20 Beden İşçisi (Genel) ve 10 Metal Mamuller Montaj İşçisi alınacağı belirtildi. Şirket, meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun, yetiştirilmek üzere 3 vardiyalı düzende çalışabilecek, takım çalışmasına yatkın personel aradığını vurguladı.

İş arayanlar için büyük bir fırsat sunan bu ilan, hem Bursa'nın sanayi gücünü hem de Nobel Otomotiv'in büyüme hedeflerini bir kez daha gözler önüne seriyor. İş başvurusu yapmak isteyenlerin İŞKUR üzerinden ilgili ilanlara başvurabileceği belirtildi.

Kaynak: bursahakimiyet