Bursa'nın İznik ilçesine bağlı Göllüce Mahallesi'nde yaşayan 71 yaşındaki eski sporcu Muhuttin Koldaş, çocukların spor yapabilmesi için kendi imkânlarıyla gönüllü antrenörlük yapıyor. Öğrencilerini evlerinden traktörüyle alarak köyün halı sahasına götüren Koldaş, verdiği eğitim karşılığında hiçbir ücret talep etmiyor.
Çocukları traktörüyle antrenmana götürüyor
Yaşına rağmen spordan kopmayan Muhuttin Koldaş, Göllüce Mahallesi'ndeki çocukların sporla buluşması için çalışıyor.
Her antrenman öncesinde traktörüne binen Koldaş, öğrencilerini evlerinden tek tek alıyor. Çocukları köyün halı sahasına ulaştıran 71 yaşındaki eski sporcu, burada gönüllü olarak antrenman yaptırıyor.
Eğitimlerin tamamlanmasının ardından öğrencilerin ulaşımıyla da ilgilenen Koldaş, bütün bu faaliyetlerini herhangi bir maddi karşılık beklemeden sürdürüyor.

Burcu Kara ve Fırat Doğu Parlak'ın çocukları da öğrencileri arasında
Göllüce Mahallesi'nde çocukları spor etrafında bir araya getiren Muhuttin Koldaş'ın öğrencileri arasında tanınmış isimlerin çocukları da yer alıyor.
Oyuncu Burcu Kara ile yönetmen Fırat Doğu Parlak'ın çocukları da Koldaş'ın gönüllü olarak spor eğitimi verdiği öğrenciler arasında bulunuyor.
Çocuklar arasında ayrım yapmadan eğitimlerini sürdüren Koldaş, bütün öğrencilerine aynı ilgi ve özeni gösteriyor.

71 yaşında çocukların spor yapması için çalışıyor
Eski sporcu Muhuttin Koldaş, çocukların spor yaparak büyümesine katkıda bulunmak amacıyla zamanını ve kendi imkânlarını kullanıyor.
Öğrencilerin antrenmanlara ulaşımından sahadaki eğitimlerine kadar her aşamayla ilgilenen Koldaş, hiçbir maaş veya ücret almadan çalışmalarını sürdürüyor.
Göllüce Mahallesi'nde 71 yaşındaki eski sporcunun çocuklara yönelik bu gönüllü çalışması, çevresindekilerin de takdirini topluyor.





