Belediye Başkanı Duyurdu... Bursa'nın O İlçesinde 400 Gram Ekmek Artık Ücretsiz! Belediye Başkanı Duyurdu... Bursa'nın O İlçesinde 400 Gram Ekmek Artık Ücretsiz!

Yirminci Yılın Getirdikleri: Yenilikler, Etkinlikler ve Fırsatlar

Bir Yolculuğun 20. Yılı

Türkiye'nin tarım ve hayvancılık sektöründeki en prestijli organizasyonlarından biri olan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bu yıl 20. kez kapılarını ziyaretçilere açacak. Bu özel yılda, fuar, katılımcılarına ve ziyaretçilerine birçok yenilik ve sürpriz sunmayı planlıyor.

Tüyap Bursa'da Buluşalım!

3-7 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan bu dev buluşmada, hem yerli hem de yabancı birçok firma ve marka en yeni ürünlerini sergileme fırsatı bulacak. Bursa, bu beş gün boyunca tarım ve hayvancılığın kalbinin attığı yer olacak.

“Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 20 yıldır tarım sektörünün gelişimine öncülük ediyor ve bu yıl da yeniliklerle dolu bir programla karşınızda olacak.”

Fuarın 20. yılında, katılımcı firmaların yanı sıra, sektörle ilgili paneller, seminerler ve etkinlikler de ziyaretçilere eşsiz deneyimler sunacak.

Editör: Umut Gökdaş