BEBKA'dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe BEBKA'dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe

Bursa Süper Amatör Küme'de grup maçlarının tamamlanmasıyla birlikte, gözler play-off mücadelesine çevrildi. Bu hafta sonu oynanan karşılaşmalar sonucunda A, B ve C gruplarında yer alan takımlar, zorlu play-off sürecine adını yazdırdı. A grubundan Şükraniyespor ve Karadeniz Güvenspor, B grubundan Alanyurtspor ve Fethiye İdman Yurdu, C grubundan ise İznikspor ve Orhaniyespor, üst lige yükselme mücadelesi verecek.

Play-off maçları, tek devreli lig usulüne göre ve tarafsız sahalarda oynanacak. Bu önemli karşılaşmaların kuraları, 26 Mart Salı günü saat 15.00'de, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Baskf) salonunda kulüp temsilcilerinin katılımıyla çekilecek. Bu çekiliş, play-off sürecinin nasıl ilerleyeceğini belirleyecek ve takımların kaderini çizecek.

Play-off mücadelesini başarıyla tamamlayıp ilk iki sırada yer alacak takımlar, Bölgesel Amatör Lige yükselme hakkı kazanacak. Ancak, bu süreç Nilüfer Belediye FK'nin 3. Lige yükselip yükselmeyeceğine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Kaynak: Şaban Kılıçcı