Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2024-2029 dönemi için ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Mustafa Bozbey başkanlığında toplanan meclis, Bursa Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası'ndaki Meclis Salonu'nda bir araya geldi. Toplantıya Bursa'nın 17 ilçesinden belediye başkanları ve çok sayıda meclis üyesi katıldı.

Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği’nden Bursa’da bir ilk Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği’nden Bursa’da bir ilk

Başkan Bozbey, toplantıda yaptığı konuşmada yeni dönemde şeffaflık, katılımcılık ve adil yönetim vurgusu yaptı. "Bursa'mızı beraber yöneteceğiz ve şehrimizi daha ileriye taşıyacağımıza inancım tam," diyen Bozbey, tüm belediye başkanlarının eşit olduğunu ve mecliste yer alan tüm partilerin uyum içinde çalışacağına olan inancını dile getirdi.

Toplantıda, meclis yönetimi de seçildi. Meclis Başkan Vekilleri, Divan Katipleri ve Encümen Üyeleri belirlenerek, Bursa'nın yeni yönetim kadrosu oluşturuldu. Bozbey, "Bursa'mız için birlik olmak zorundayız. Parti rozetlerimizi dışarıda bırakıp, burada Bursa için neler yapabileceğimizi konuşacağız," şeklinde konuştu ve Bursalılara daha güzel hizmetler sunacaklarına söz verdi.

Kaynak: Bülten