Bülent Ersoy Kimdir?

1-865

Bülent Ersoy 9 Haziran 1952 yılı İstanbul doğumludur. Türk sanat müziği sanatçısı olan Türkiye’nin sevilen ve Diva olarak adlandırılan sanatçısıdır. Sahip olduğu hayran kitlesi ile de dikkat çekmektedir. Sadık olan ve her daim artan bu hayran kitlesi Bülent Ersoy’un yıllar boyunca tercihlerinden dolayı yaşadığı baskılara karşı durmasında oldukça önemli bir rol oynamıştır.

6-198

Uyuşturucudan Gözaltına Alınan Şarkıcı Kalben Adliyeye Sevk Edildi Uyuşturucudan Gözaltına Alınan Şarkıcı Kalben Adliyeye Sevk Edildi

Sanat hayatı boyunca şarkıcılık ile birlikte bir dönem de oyunculuk yapmıştır. Ayrıca son yıllarda bazı programlar ve yarışmalarda da bulunan Bülent Ersoy bu yarışma ve programlardaki tartışma ve polemikleri de fazlasıyla konuşulmuştur.

44-3

1974 yılında ilk kez sahnelere çıkmaya başladı. Sahnelerinde oldukça farklı şeyler yapan Ersoy bir konserinde göğsünü açması ile ve ardında da bir hakime olan hakaretlerden cezalar aldı. 1981 yılında aldığı dönemin hükümeti tarafından verilen yasak ile 1988 yılına kadar yasaklı olarak kaldı.

 BÜLENT ERSOY

Bülent Ersoy Mal Varlıkları

Bülent Ersoy özel yaşantısı ve müzik dünyasına katkılarının yanı sıra ayrıca sahip olduğu lüks varlıklar ve harcadığı paralarla da oldukça dikkat çekmektedir. Bülent Ersoy’un sahip olduğu gayrimenkulleri şu şekilde sıralamak mümkün:

  • İstanbul’daki ultra lüks 4 villa,
  • İstanbul’da 28 daire,
  • İstanbul Fenerbahçe’deki sauna,
  • Marmaris’te villa,
  • Bodrum’da villa,
  • Fethiye’de benzinlik,

bülent ersoy1

Ayrıca sahip olduğu bazı başka mal varlıkları da şöyle:

  • 30 metrelik lüks yat,
  • Kiraya verdiği vinç ve dozerler,
  • Ayrıca özel şoförlerin kullandığı arabaları olmak üzere ekstra sahip olduğu mal varlıkları da vardır.

7-159

Bülent Ersoy’un sahip olduğu bir diğer mal varlığı kalemi ile takıları ve giysileridir. Sahip olduğu her takıyı farklı farklı tasarımlar ile ve milyonlar harcayarak edinmiştir. Her konserinde özel tasarlattığı ya da az tasarlanan giysileri ile dikkat çeken Bülent Ersoy bu elbiselere çoğunlukla servet vermektedir. 

2-739

2 sezon süren ve oldukça popüler olan TRT 1’in popüler dizisi olan Masumlar Apartmanı’nın çekildiği 7 katlı Temel Apartmanını da almak isteği bilinmekte. Bu aparman için istenen paranın 7 Milyon dolar olduğu öğrenilmiştir. Eski bir yapı olması ve önemli bir tarihe sahip olması bu miktarın bu kadar yüksek olmasında önemli bir rol oynamaktadır.

Bülent Ersoy’un takılara olan düşkünlüğü oldukça sık gündeme gelmektedir. Bülent Ersoy’un sahip olduğu en değerli takılardan biri olarak gösterilen takılardan biri bir tane yüzüktür. Bu bahsi geçen yüzük İsrail’de özel olarak yaptırılmış olan ve değerinin 21 milyon TL olduğu bilinen 36 karatlık bir tek taş yüzüktür.

33-4

Bülent Ersoy Serveti

Bülent Ersoy’un sahip olduğu servetinin çoğunluğunu sahip olduğu mücevherler ve taşınmaz mallar oluşturmaktadır. Mal varlıklarının güncel fiyatları ortalama hesaplandığında servetinin 50 milyon dolar civarında olduğu düşünülmektedir.

5-269

Editör: Umut Gökdaş